Xo Cell Plasma

Nergens is het verstrijken van de tijd zo zichtbaar als in het gezicht

 

We weten allemaal wat vast, vloeibaar en gasvormig betekent. Nu heeft de wetenschap een vierde aggregatietoestand ontdekt die ingezet kan worden voor huidverjonging. In de natuurkunde wordt onder plasma een fase verstaan waarin de deeltjes van een gasvormige stof in meer of mindere mate geïoniseerd zijn.

Hoe werkt het?


Het apparaat glijd langzaam over de huid. De plasmabundel doordringt alle huidweerstand en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen.

 

Onmiddellijke en lange-termijn resultaten


In combinatie met vloeibare en vaste stoffen stimuleert de plasmabundel het herstel van de huidcellen. De speciale behandeltechniek leidt tot veranderingen in rimpels, lijntjes, littekens, pigmentvlekken, couperose en onzuiverheden. Opvallende resultaten zijn zichtbaar na vier behandelingen: een aanzienlijk gladder huidoppervlak en optische gezichtsverjonging.

 

Waarvoor geschikt?

 

Stimuleren van de huidcellen

Aanmaak van collageen en elastine

Verstevigen van de huid

Egaliseren van de opperhuid

Rimpels verminderen

Acne verminderen

Couperose verminderen

Lip boosting