Oxylaron Vierfasentherapie

Uw eerste rimpels zullen voorlopig uw laatste zijn

 

Soms heeft de huid net even een extra kick nodig. Bijvoorbeeld wanneer de spankracht afneemt of als de teint er vermoeid uitziet.  

De Oxylaron Vierfasentherapie brengt het gezicht weer in topconditie. Hij ondersteunt de huidcellen met revitaliserende zuurstof en verzorgt de huid met antioxidanten. Ofwel: naar binnen reanimerend, naar buiten verstevigend.

 

Eerste fase – opperhuid egaliseren 

Afvalstoffen, onzuiverheden en dode huidcellen worden zacht en snel verwijderd met Aquabrasie. Het gezicht is hierna schoon en gelijkmatig. 

Tweede fase – conditioneren

Ter bescherming tegen vrije radicalen en de vorming van onzuiverheden, worden hals en gezicht met vitaminen, mineralen en enzymen behandeld. Deze antioxidanten fungeren als een beschermend schild.

Derde fase – zuurstofaanvoer

Ontvangen onze huidcellen voldoende zuurstof, dan gaat het goed met ze. Tijdens de behandeling wordt uitsluitend gebruikgemaakt van medicinale zuurstof. Deze wordt in combinatie met andere antioxidanten direct op de huid aangebracht. Het resultaat is direct zichtbaar – de huid leeft op!

Vierde fase – actie

Hét moment om de probleemgebieden met verstevigende werkstoffen te vitaliseren. Hyaluronzuur, groene thee, peptiden en appelstamcellen: de huid zuigt deze nieuwe generatie rimpelvullers gretig op, als vloeipapier. Met behulp van de cosmetische laser wordt dit complex nog dieper in de huid gebracht. De celfuncties worden gestimuleerd en de huidstructuur vertoont duidelijk verbetering.